Melamine tafelbladen 25mm

Onze tafelbladen / werkbladen worden gemaakt van melamine, dit is een product met een goede prijs / kwaliteit verhouding, ideaal bestemd voor tafelbladen en meubelen. Melamine wordt veel toegepast vanwege zijn kleur vastheid,  is gemakkelijk in onderhoud, hygiënisch en slijtvastheid. Melamine tafelbladen zijn eenvoudig te reinigen door middel van een natte doek. Nadien wel droog wrijven en u behoud de optimale glans.

Melamine is een kunststof toplaag geperst op spaanderplaat en afgewerkt met een ABS stootrand en daarom ideaal geschikt als tafelblad of werkblad. Melamine is verkrijgbaar in veel kleuren en maten. De structuur van melamine is glad of met een groef. Melamine tafelbladen / werkbladen zijn niet weerbestendig dus daarom niet geschikt voor buiten.

Wilt u een tafelblad op maat (afwijkende maten of speciale vormen) laat het ons dan weten en wij zorgen er voor dat u een gespecificeerde prijsopgaaf krijgt. Alles is mogelijk, in goed overleg kunnen wij voor u de juiste tafelbladen fabriceren.

Combineer uw tafelblad met een industrieel onderstel

Melamine tafelbladen / werkbladen online bestellen