Tafelbladen voor Horeca Bedrijven

Welkom bij Tafelbladen.eu

Tafelbladen en werkbladen voor Horeca bedrijven o.a. restaurants en cafetaria's, in verschillende kleuren, afmetingen en diktes. Alle tafelbladen / werkbladen komen rechtstreeks van de fabriek, hierdoor bent u verzekerd van een scherpe prijs en de gebruikelijke fabrieksgarantie van 1jaar.

Onze tafelbladen / werkbladen worden gemaakt met een toplaag van melamine dit is een product met een goede prijs / kwaliteit verhouding ideaal bestemd voor tafelbladen en meubelen. Melamine wordt veel toegepast vanwege zijn kleur vastheid, gemakkelijk onderhoud, hygiëne, slijtvastheid en weerstand op scheurvorming. Melamine tafelbladen zijn eenvoudig te reinigen d.m.v. een natte doek. Nadien wel droog wrijven en u behoud de optimale glans.

Melamine is een kunststof toplaag geperst op spaanderplaat en afgewerkt met een ABS stootrand en daarom ideaal geschikt voor tafelbladen en werkbladen. Melamine is verkrijgbaar in veel kleuren en maten. De structuur van melamine is glad of met een groef. Melamine tafelbladen / werkbladen zijn niet weerbestendig dus daarom niet geschikt voor buitenshuis.

Wij leveren onze horeca tafelbladen / werkbladen aan hotels, cafetaria's kantines enzovoort. Onze tafelbladen zijn ideaal geschikt voor horeca bedrijven in het algemeen. In onze webshop ziet u een overzicht van de tafelbladen / werkbladen die wij verkopen. 


Bij een bestelling van € 1000 euro of meer, krijgt u 10% extra korting. 

In de webshop kunt u de horeca tafelbladen / werkbladen online bestellen en via uw eigen bank betalen door middel van IDEAL, Mister Cash of Paypal. Wilt u een tafelblad op maat (afwijkende maten of speciale vormen) laat het ons dan weten en wij zorgen er voor dat u een gespecificeerde prijsopgaaf krijgt. Alles is in principe mogelijk, in goed overleg kunnen wij voor u de juiste tafelbladen fabriceren.

De tafelbladen / werkbladen worden door ons eigen team en met eigen vervoer bezorgd en afgeleverd. Desgewenst kunnen wij uw tafelblad ter plekke vervangen tegen een voordelig werk tarief.

Als er vragen zijn dan horen wij dat graag en wij zullen op al uw vragen een passend antwoord geven.

Tafelbladen.eu is een webwinkel van Tom Kantoor Hoogeveen

Tafelbladen voor buiten