LEVERING / VERZENDING

1.1 Eigen bezorgdienst

Wij bezorgen bestellingen met onze eigen gespecialiseerde bezorgdienst.  Schade aan de producten is op deze manier nagenoeg onmogelijk. Wij staan altijd garant voor een goede aflevering..

1.2 Levertijd

We proberen de producten zo snel mogelijk te leveren. De gemiddelde levertijd is circa 1-2 weken.

Wanneer u de bestelling later wenst te ontvangen dan de vermelde levertijd, dan kunt u ons hierover een e-mail sturen. De leverdatum kunnen we dan in overleg vastleggen zodat het u uitkomt.

1.3 Bezorggebied 

Tafelbladen.eu levert bestellingen door heel Nederland en een groot deel van België. Hieronder vindt u een kaart met het gebied waarbinnen wij opereren. Het groen gearceerde gebied geeft dit aan.

Bezorggebied Tuinplantenwinkel.nl

België:

Voor een deel van België geldt dat wij hier geen bestellingen bezorgen. In de volgende Belgische provincies bezorgen wij NIET:

  • Henegouwen
  • Luik
  • Luxemburg
  • Namen
  • Waals-Brabant
  • West-Vlaanderen

Wat gebeurt er als ik een bestelling heb geplaatst met een bezorgadres buiten de gebieden waar Tafelbladen.eu bezorgd?

Als u een bestelling heeft geplaatst met een bezorgadres buiten het levergebied van  tafelbladen.eu; te weten de Belgische provincies Henegouwen, Luik, Luxemburg, Namen, Waals-Brabant of West-Vlaanderen, zal Tafelbladen.eu deze order annuleren en het geld z.s.m. retour storten. U ontvangt hierover van ons een bericht.

1.4 Bezorgkosten

Voor bestellingen onder de € 150,00 geldt er een bezorgtarief van € 30,00 . Uw bestelling wordt geleverd door onze eigen bezorgdienst. Het bezorgtarief voor België is altijd € 40,00. 

1.5 Bezorging op de Waddeneilanden

Voor bestellingen die geleverd dienen te worden naar de Waddeneilanden geldt een aangepast tarief van €50,00. Bestellingen naar de eilanden worden altijd door een gespecialiseerde vervoerder gedaan die overzee levert. De eigen bezorgdienst vanTafelbladen.eu levert tot aan deze vervoerder.